IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
Rozstanie Bez Powrotu?, bolesne rozstanie
slawek84
post 14.06.2010, 07:55
Post #1

Debiutant
Ikona grupy

Grupa: Zarejestrowani
Nr użytkownika: 13,287

Witam, nie wiem co mam zrobic poniewaz tydzien temu rozstalem sie z dziewczyna z ktora bylem 10 mies ( z czego 9 mies mieszkalismy razem)... zaczely sie klotnie, wygadywania, niepotrzebne nerwy, nawet po rozstaniu spotkalismy sie kilka razy ale nic z tego konkretnie nie wyniknelo... powiedziala ze ona chce teraz "odzyc". Głowna przyczyna rozstania jest taka ze bylem nadpobudliwy, wtedy kiedy ona prosila mnie zebym ja puscil na sile przytulalem, robilem to dlatego ze nie chcialem zeby byla zla... nie uwazam siebie za malo atrkacyjnego faceta ( fizycznie i psychicznie) ale w tym przypadku trafila kosa na kamien... Po rozstaniu powiedzielismy sobie kilka nie milych slow i na tym pozostalo, kiedy zrozumialem ze zle postapilem mowiac te wszystkie zle rzezcy przeprosilem ja. Po kilku dniach poinformowala mnie ze jest w ciazy,( mialem nadzieje ze to nas spowrotem polaczy ale tak sie nie stalo, dopiero pozniej sobie uswiadomilem ze 2 tyg wczesniej dostala okres, i nie wiem dlaczego tak powiedziala...) dostalem zaproszenie od kolezanki do kina i zgodzilem sie, pojechalem do znajomych i okazalo sie ze ona zauwazyla moje auto i podeszla, zapytala sie co tutaj robie, gdzie jade, po czym weszla mi do samochodu zeby przywitac sie z moja kolezanka, po czym usmiechnela sie i poszla do domu, kiedy kolega zszedl powiedzial ze moja "byla" weszla mu sama do domu i zyczyla milego wieczoru.... Ona jest osoba przebojowa ale tez strasznie zaborcza, przez caly czas byla o mnie zazdrosna i ewidentnie to pokazywala, z tego co wiem poznala kogos, ale mowi mi ze ona sie teraz "bawi" i nie chce sie z nikim wiazac... kocham ja, tesknie, caly czas mysle o niej, brakuje mi jej osoby.... rozmawiam ze znajomymi i kazdy mowi mi zebym dal sobie spokoj bo dopiero wtedy kiedy ona zateskni to jest szansa na to zeby cos sie zmienilo, staram sie jak moje zeby wypelnic sobie czas, zeby nie dzwonic, nie myslec ale niestety czasami to nie pomaga... od 3 dni nie mamy kontaktu i jest coraz gorzej... wiem ze ja kocham i czuje ze ona mnie kocha nadal (bo nikt nie jest w stanie zapomniec o uczuciach w kilka dni) nie wiem co zrobic.... mial ktos kiedys tak "przebojowy" zwiazek ??? Błagam... POMOCY!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Czikita:)
post 14.06.2010, 12:57
Post #2

Papla
Ikona grupy

Nr użytkownika: 10,651

Jak dla mnie toksyczny związek.. Nie wiem czy jest szansa na zbudowanie normalnej relacji- chyba trzeba by większość zmienić...Ile Wy macie lat? Takie jazdy z ciążą, potem Ty z koleżanką do kina (zapewne celu wzbudzenia zazdrości) - po co to wszystko??Dziecinada..

--------------------
"Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot,ktorych mezczyzni nigdy nie maja dosyc" Oscar Wilde

+Quote Post
slawek84
post 15.06.2010, 07:44
Post #3

Debiutant
Ikona grupy

Nr użytkownika: 13,287

Ja mam 26 lat, ona 21... uświadomiłem sobie iż nie jest to kobieta dla mnie, ponieważ jeżeli ktoś naprawdę kocha to potrafi to okazać i zrobi dla tej drugiej osoby praktycznie wszystko... Zapomnialem dodać ze głównym powodem rozstania była presja z jej strony iż wywierała presje na mnie na seks w trójkacie z druga dziewczyna. Wiem ile jestem wart, dlatego tez odmowilem, widocznie nie była mi pisana. A co do tego wzbudzania zazdrosci to nie jest tak do konca prawda, ponieważ nie zaprarkowalem auta centralnie pod jej domem tylko 200 dalej...

+Quote Post
Czikita:)
post 15.06.2010, 19:26
Post #4

Papla
Ikona grupy

Nr użytkownika: 10,651

Zapomnij o niej... Jakaś dziwna dziewczyna, wydaje mi się że dziecko jeszcze-poza tym co to za powód na zerwanie shok.gif Sorki ale pusta laska jak dla mnie ...

--------------------
"Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot,ktorych mezczyzni nigdy nie maja dosyc" Oscar Wilde

+Quote Post
madfreak
post 15.06.2010, 20:02
Post #5

Użytkownik Roku, Super Moderator i w ogóle..:D
Ikona grupy

Nr użytkownika: 7,396

1) prima aprilis juz byl.. 2,5 miesiaca temu
2) wybacz, ale na pewno masz 26 lat?????????
3) wybacz cynizm, ale opisales cala sytuacje tak, jakbys pisal do kacika w "Bravo"...
4) zdecyduj sie w koncu czy ja kochasz czy nie..
5) jak juz sie zdecydujesz, to o niej zapomnij..
6) potem sie ogarnij i wyluzuj..wink.gif

--------------------
jest naprawde niezle

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8.09.10 - 13:59
soczewki kontaktowe noni Hotel Mazury bagażniki rolety wewnętrzne poznań projektowanie ogrodów poznań - Zipp - kredyt samochodowy - catering warszawa - paul mccartney